Categories

Kauppatorin laituri terassi sai tekonurmialustan

Terassinurmi Kauppatorin laituri
Kauppatorin laiturin tekonurmi
Kauppatorin laiturin tekonurmi

Kauppatorin Laituri, Helsinki Valtava yli 600m2 terassialue, joka rakennettiin asiakkaan pyynnöstä. kaunis vihreä tekonurmi tekee luonnollisen tunnelman keskelle Helsingin suosittua ranta-aluetta. Tarjosimme 2m rullissa helposti purettavan ja varastoitavan Ahti Turf Casablanca 20mm, Edelgrass kestävän ja luonnollisen kauniin tekonurmen. Helsingin kauneimpia terasseja luo merellisen viihtyisän ympäristön ansiosta nautinnollisen kokonaisuuden. Yksi suosituimmeista terasseista Suomessa.

Palvelimme myös kohteeseen rakennuksen ja purun, sekä nurmen varastoinnin seuraavalle kaudelle..

Jos tarvitset rahoitusta, kysy GRENKE leasingiä jos tarvitset rahoitusta hankkeeseen.